Quenelle di patate gustose

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Sunflower84
view post Posted on 31/1/2007, 20:48     +1   -1




Ingredienti:
- patate a volontą
- olive nere
- pinoli
- olio
- sale e pepe

Lessate le patate nell'acqua salata, poi sbucciatele e passatele al passapatate. Nel frattempo tritate grossolanamente i pinoli e le olive nere, poi unitele alle patate e aggiungete sale, pepe e un filo d'olio. Con l'aiuto di due cucchiai formate le quenelle e disponetele sul piatto.
Se volete un piatto un po' pił particolare coprite le patate con delle alici marinate con del lime. ;)

image




English recipe
Potato quenelles
Ingredients:

Potatoes
Black olives
Pine nuts
Oil
Salt and pepper

Boil the potatoes, peel them and mash them. Chop the pine nuts and the olives, add them to the potatoes with salt, pepper and oil. Shape the quenelles and put them in a plate.
You can cover the quenelles with some lime-marinated anchovies.


Edited by Sunflower84 - 19/2/2010, 15:49
 
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